از نگاه تبشیریها، شفا شامل کفاره شدن مسیح میگردد، از اینرو شفا یافتن، بخشی از پروژه فرآیند نجات محسوب میشود. برای دریافت شفا هم باید به دعا و عبادت پرداخت و هم از یکسری از اعمال مانند دستگذاردن روی سر بیمار و مانند آن بهره جست.
از آنجا که روح و جسم انسان دچار بیماری میگردد، برای دریافت شفای روحانی و جسمانی، میتوان به جلسات شفادرمانی مراجعه کرد و پس از دریافت یا مشاهده یک شفاگیری، سراغ سایرین رفته و از آنها برای حضور در جلسات کلیسایی دعوت به عمل آورد.
تصاویر و متون تولید شده توسط دستگاههای تبلیغاتی مسیحیت، عمدتاً در بخش ویژهای شامل معجزات مورد ادعا واقع میشود. زنان و افراد سالخوردهای که از بیماریهای سخت نجات یافتهاند، بیشترین حجم تبلیغات را به خود اختصاص میدهند. در واقع این دسته از مروجان مسیحیت، امیدوارند با بزرگنمایی و دروغپردازی پیرامون احتمال انجام معجزه در قبال بیماران و گرفتاران، طمع ناآگاهان را در جذب به مسیحیت برانگیزند.
کلیساهای تلویزیونی فارسی و غیر فارسی، خصوصا برای اغوای بیماران و افراد فاقد سلامت جسمی، دائما تصاویر ساختگی را پخش می کنند که در آنها برای مثال، اشخاص فلج و از کار افتاده با سر دادن شعارهای هیجانانگیز از جای خود به یکباره بلند میشوند و به اصطلاح شفا می یابند.
صحنه های جنگیری متوهمانه، دیگر روش اغواگری در این فرقه است که سرشار از فریادهایی است که افراد برای رهایی از اجنه سر می دهند و به دست کشیشهای کلیساهای تلویزیونی و درواقع هنر پیشگان سینمایی از شر جن رها می شوند.
میتوان اذعان داشت از نگاه تبشیریها، شفادهی، یکی از قدرتمندترین ابزارها و دروازهای باز به سوی مسیحیسازی قلمداد میشود.
دیدگاهتان را بنویسید